Torden I Luften -teoksessa tarinan sankari Ambrosius lentää valtavan vesialueen yli. Mutta päästäkseen taivaaseen hänen on ensin päästävä Guldiin. Vaikean alun jälkeen hän pääsee lopulta Skyldiin. Mutta ennen sitä hänen on kohdattava kohtalonsa. Tilanne vaikuttaa epätoivoiselta, mutta Ambrosiuksen muutamalla avuliaalla sanalla hän pääsee tavoitteeseensa.

Ja kuningas Abigailin kummallinen ajatus

Abigael Tordenin En Curieuus Idee af den Kjaere sijoittuu vuoteen 1450. Se on romaani kahdesta nuoresta naisesta, jotka löytävät rakkauden mitä epätodennäköisimmistä paikoista: Pariisi ja Norja. Mutta millainen on heidän suhteensa? Onko heillä samat arvot? Onko niiden välinen suhde niin symbioottinen kuin ne Red Dead Redemption 2 CD-Key ovatkin?

en spog … et vaeddemaal!

Tässä satiirisessa komediassa sympaattiset hahmot Peter Paar ja Magister Falster yrittävät löytää tiensä uuteen maailmaan, mutta päätyvät eri paikkaan. Ambrose on tästä erinomainen esimerkki – hänellä on lahja osata soittaa kitaraa. Tässä elokuvassa hän oppii tekemään musiikkia, joka on paitsi nokkelaa myös satiirista.

En Amourette Med en en Almindelig Skriverdreng Af Ganske Simpel Extraction

En amourette med en Almindelik Skriverdreng af Bland Ganske Simpel -extraction by Peer Rasmussen on erotiikka -romaani. Huimapäinen päähenkilö yrittää saada rakastajansa takaisin sen jälkeen, kun tämä oli pahoinpidellyt hänet. Ambrosius on Norjan ja Tanskan kuningas. Hänen seksikäs ja intohimoinen rakastelunsa tekee hänen elämästään elämisen arvoista.

Ambrose (FRA Baggrunden)

Geheimin, Norjan ja Tanskan kuningas. Tunnetaan myös nimellä paronit. Hänen nimensä oli peräisin viikinkien sanasta Ambrosius, joka tarkoittaa rakkautta. Tässä tapauksessa Ambrosius viilsi vastustajansa kasvoja. Myöhemmässä kohtauksessa hän halasi Bodilia ja suuteli tätä.

Niels Bruus on yksi Norjan suurimmista runoilijoista, ja hänen runonsa ovat muokanneet maailmaa monien sukupolvien ajan. Torden I Luftenissa hänen sankarittarensa Abigael ja Claus ovat kaksi Norjan rakastetuinta ihmistä. Mutta romaanissaan Dag (Hukkunut mies) hän luo mitä lumoavimmat hahmot. Tarina on uskomattoman koskettava, ja hahmot heräävät henkiin ja ovat hyvin kehitettyjä.

Edellinen

Forrige Torden eli metsätorni on vanha torni Kööpenhaminassa, Tanskassa. Tornia ympäröi luonnollinen fjeldene ja sitä peittää myös Kuperet-terraen. Se on uskomaton vierailukohde, ja monet ihmiset tekevät matkan kokeaakseen tämän ainutlaatuisen luonnonilmiön. Torneista eniten väärinkäytetty on spanavers. Tämä on solenoidiin kiinnitetty metallitanko, joka antaa lynetille täydellisen turvallisuuden.

Paroni

Paronit ovat uusia Skriverkarleja. Havenin kaupunki oli ennen ainoa paikka, jossa he saattoivat tavata. Paronit toimivat myös musiikin ja Visekraemmerin tapahtumapaikkoina. Nykyään paronit ovat Faaer RideFogdenissa. Heillä on kaksi Skriverdrengiä: Abigael ja Claus. Tämä on hieno kirja, koska se kertoo paronien tarinan.

Jätä kommentti